OPEN ROAD DAYS

/ 2024

További információk a fesztiválról.

„Sose legyünk egyedül az úton, 
mert egy az út, egy a szenvedély.”

„Egy márka- és típusfüggetlen összmotoros fesztivált szervezünk. A Budapest Open Road Days minden motormárka és minden magyarországi motoros klub fogadására nyitott. Határozott célunk, hogy egy olyan márkafüggetlen élménymotorozást hozzunk létre, amely valódi közösségépítő erővel bír. Ahol régi barátokkal találkozunk, és ahol új barátságokat kötünk!
Az elmúlt években született Open Road Riders Community-t a hazai motorrajongó közösség összefogására hoztuk létre. A motorozás ünnepe lesz a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál!” – fogalmazott Hankó Ákos, a Budapest Open Road Days főszervezője.

Én szabad akarok lenni, nem magányos.”

PROGRAMHELYSZÍNEK

HARLEY-DAVIDSON TÖRTÉNETI MOTORKIÁLLÍTÁS

Ezen a helyszínen tapinthatóvá válik a Harley-történelem... 

A motorrajongók számára tapinthatóvá válik a Harley történelem az elmúlt évszázad emblematikus motorjainak kiállításán. A márka legfontosabb korszakaiból válogatott meghatározó modelleket szakmai vezetés mellett ismerheted meg. Az itt felvonultatott, élőben ritkán látható muzeális motorok bemutatója motorrajongóknak kötelező, de azoknak is különleges élmény, akik most ismerkednek a motoros életérzéssel. A H-D Sátorban motorépítő műhelyek egyedi csodáival is találkozhatsz. A már műalkotásnak számító motorok kiállításán igazi különlegességeket nézhetsz és tapinthatsz, sőt megismerkedhetsz és beszélgethetsz itt az alkotókkal is.

VISSZA