OPEN ROAD DAYS

/ 2024

GYÍK >>

Érdekelnek a motorok, de nincs motorom. Jöhetek a fesztiválra?

Igen, várunk szeretettel. A Budapest Open Road Days 2024 motortematikus fesztivál, nem csak motorosoknak. A programban számos látványos és szórakoztató motoros program és koncert közül válogathatsz és rengeteg motort csodálhatsz meg. 

Ha érdekelnek a motorok, a Motor Stage programját mindenképpen érdemes végigböngészned. Ezen a programhelyszínen minden nagy motormárkát megtalálsz, a szakértőktől kérdezhetsz is, emellett pedig izgalmas előadásokat és beszélgetéseket hallgathatsz a fesztivál minden napján napközben Winkler Róbert szakértő és szórakoztató műsorvezetésével. 

De izgalmas programot kínál a Harley-Davidson történeti motorkiállítás is. Ne hagyd ki a Custom Bike Show-t, a motorszépségversenyt és a Stunt Show-t sem. 

Érkezik a Műegyetem rakpartra a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertjével. Meghallgathatod a Tátrai Tibusz szupergrupja, a Godfater koncertjét a nagyszínpadon, bulizhatsz a Mystery Ganggel, meghallgathatod Takács-Koltay  Vilkó koncertjét, és a blues egyik magyarországi helytartója Little G Weevil koncertjét is. De élőben láthatod az AK26-ot is a Budapest Open Road Days 2024-en.

Hogyan lehet részt venni a balatoni motoros túrán?

A 0. napi programokra június 27-én a hétvégi jeggyel rendelkező fesztiválozókat várjuk. A balatoni motoros túrán és Balatonakaliban a közös megemlékezésen, majd a közös balatoni gurulást követő bemelegítő bulin az Open Road Bázison a bérletesek vehetnek részt.

A túrára 9 órától indul a gyülekező az Open Road Bázison (Budapest, XI. Neszmély köz 3.), a 0. napi túra 10:00-kor indul a Bázisról. A balatoni túra részletes programját, valamint a térképes útvonaltervet az Open Road Riders Community facebook oldalán és a https://openroad.hu oldalon találod majd.

Hogyan lehet részt venni a budapesti motoros felvonuláson?

Június 29-én a nagyszabású budapesti motoros felvonuláshoz hétvégi jeggyel és szombati napijeggyel csatlakozhatsz. A felvonulás résztvevői 11 órától gyülekeznek a kijelölt helyszínen az alsó rakparton, a menet 12 órakor indul és 14 órakor ér vissza a Műegyetem rakpartra, a fesztiválterületre. 

A felvonulás részleteiért kövesd az Open Road Riders Community facebook oldalát és a https://openroad.hu oldalt.

Hogy van a fesztivál nyitva tartása?

Június 27. | 0. nap
Helyszín: Open Road Bázis (Bp., XI. Neszmély köz 3.)
Nyitva tartás: 16:00-02:00
Balatoni Motoros Túra gyülekező: 9:00
Balatoni Motoros Túra indulás: 10:00

Június 27-e a fesztivál 0. napja egy kifejezetten motoros fesztiválnap. A csütörtök a közös balatoni motoros túra és a bemelegítő buli napja. A Budapest-Balatonakali motoros túra részleteit megtalálod majd a https://openroad.hu oldalon és az Open Road Riders Community facebook oldalán. 


Június 28. | 1. nap
Helyszín: Műegyetem rakpart
Nyitva tartás: 12:00-02:00


Június 29. | 2. nap

Helyszín: Műegyetem rakpart

Nyitva tartás: 10:00-02:00

Mi lesz a program a 0. napon, június 27-én?

Június 27. A fesztivál 0. napja kifejezetten motoros fesztiválnap. A 0. napon a hétvégi jeggyel rendelkező fesztiválozók vehetnek részt. A közös motoros túra 10 órakor indul az Open Road Bázisról (Bp., Neszmély köz 3.). A túra részletes útvonalát hamarosan megtalálod a https://openroad.hu oldalon, valamint az Open Road Riders Community facebook oldalán. 

Június 27-én, délután 16 órától az Open Road Bázison a fesztivál egy baráti, jó hangulatú bemelegítő bulival indul koncertekkel, étellel, itallal. Rengeteg motorral és motoros barátokkal hangolódunk a Budapest Open Road Days 2024 hétvégi eseményeire. A részletes programot hamarosan megtalálod a https://openroad.hu  oldalon. 

Lesz motorparkoló a fesztiválon és a környéken?

Igen, a hétvégi jeggyel érkező fesztiválozók a fesztiválterületre a Bertalan Lajos utca felőli bejáraton hajthatnak be motorral. A területen egy több száz motornak elegendő parkolót alakítunk ki. 

Amennyiben a területen lévő motorparkoló megtelik, a környéken a fesztiválozók számára fenntartott parkolóhelyeket tudjátok igénybe venni.  

FONTOS: a fesztiválterületre motorral behajtani csak a hétvégi jeggyel rendelkező fesztiválozóknak van lehetősége.

Hol tudok parkolni autóval a fesztiválterület környékén? Kell-e fizetni a parkolásért?

A Budapest Open Road Days 2024 fesztivál helyszíne a Műegyetem rakpart Budapest belvárosában. Ha teheted, válassz környezetbarát közlekedési módot. A fesztiválterület Budapesten bárhonnan nagyon könnyen és gyorsan megközelíthető tömegközlekedéssel. Célozd be a Gellért tér megállót, ahová az M4-es metróval, busszal és villamossal is könnyen odaérsz. Vagy bérelj bringát. 

A fesztiválterületen kívül autóval a Kresz és a helyi parkolási szabályoknak megfelelően tudsz parkolni az időszakra érvényes parkolási díjak megfizetésével.

Lesz kemping a fesztiválterületen?

Nem, a fesztiválterületen 13 programhelyszín és 4 zenei színpad, valamint egy több száz motor befogadására alkalmas motoros parkoló, valamint a vendéglátóhelyek és éttermek kapnak helyet. A belvárosi fesztiválhelyszínen nincs mód kempingterület kialakítására. A környéken számos 2, 3 és 4 csillagos szálláshely közül választhattok az igényeiteknek megfelelő szállások közül.

Hol foglaljak szállást?

A Műegyetem rakpart környékén mind a budai, mind pedig a pesti oldalon számos 2,3 és 4 csillagos szálláshely közül választhattok az igényeiteknek megfelelően. Mivel a fesztivál helyszíne a nagyon frekventált budai belváros, tömegközlekedéssel bárhonnan könnyedén megközelíthető. Így akár a város más kerületeiből is gyorsan és kényelmesen el tudtok jutni a fesztiválra, ha éppen ott foglaltok szállást.

Lesz még fesztivál Alsóörsön?

Nem. A Budapest Open Road Days helyszíne a Duna-part Budapest belvárosában, a Műegyetem rakpart.

Szeretnék fellépni a fesztiválon, hol jelentkezzek?

A https://openroad.hu oldalon a Tehetségkutató menüpontra kattintva tudsz jelentkezni. A „Légy a Tankcspada előzenekara” pályázat résztvevői közül egy szakavatott zsűri választja ki a Tankcsapda előtt fellépő zenekart, aki a nagyszínpadon lép fel 2024. június 29-én. Várjuk a jelentkezésedet!

Szeretnék kiállítóként/árusítóként részt kitelepülni a fesztiválra, mit kell tennem.

A fesztiválterületen a Kiállítók számára külön területet alakítunk ki. Amennyiben szeretnél árusítani, termékeiddel megjelenni a rendezvényen, küldj e-mail a helyszínen árusítani kívánt termék vagy márka megjelölésével az openroad@openroad.hu e-mail címre.